京都大学 像情報学研究室
京都大学 像情報学研究室
トップ
研究理念
メンバー
研究プロジェクト
研究業績
日本語
日本語
English
Cooking Ingredient Recognition Based on the Load on a Chopping Board during Cutting
Yoko Yamakata
,
Yoshiki Tsuchimoto
,
Atsushi Hashimoto
,
舩冨 卓哉 (Takuya Funatomi)
,
Mayumi Ueda
,
Michihiko Minoh
2011.12
引用
DOI
タイプ
国際会議論文
収録
Workshop on Multimedia for Cooking and Eating Activities
引用
Yoko Yamakata
,
Yoshiki Tsuchimoto
,
Atsushi Hashimoto
,
舩冨 卓哉 (Takuya Funatomi)
,
Mayumi Ueda
,
Michihiko Minoh
,
"Cooking Ingredient Recognition Based on the Load on a Chopping Board during Cutting,"
CEA2011
, pp. 381–386, 2011.
舩冨 卓哉 (Takuya Funatomi)
教授
引用
×