京都大学 像情報学研究室
京都大学 像情報学研究室
トップ
研究理念
メンバー
研究プロジェクト
研究業績
日本語
日本語
English
Recognizing ingredients at cutting process by integrating multimodal features
Atsushi Hashimoto
,
Jin Inoue
,
Kazuaki Nakamura
,
舩冨 卓哉 (Takuya Funatomi)
,
Mayumi Ueda
,
Yoko Yamakata
,
Michihiko Minoh
2012.11
引用
DOI
タイプ
国際会議論文
収録
Proceedings of the ACM multimedia 2012 workshop on Multimedia for cooking and eating activities
引用
Atsushi Hashimoto
,
Jin Inoue
,
Kazuaki Nakamura
,
舩冨 卓哉 (Takuya Funatomi)
,
Mayumi Ueda
,
Yoko Yamakata
,
Michihiko Minoh
,
"Recognizing ingredients at cutting process by integrating multimodal features,"
CEA2012
, pp. 13–18, 2012.
舩冨 卓哉 (Takuya Funatomi)
教授
引用
×